Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Deze boodschap van James Corbett is van een iets andere orde dan we normaal van van hem gewend zijn

lovehateMaar daarom vind ik dit juist zo sterk. Dus om die reden heb ik deze videoboodschap vertaald en ondertiteld.

Opmerkelijk is, dat de titel ‘Alleen liefde kan de New World Order verslaan’ veel weerstand kan oproepen zoals James zelf ook opmerkt. Hoe diep zijn we gezonken als mensheid? En daar gaat nu ook juist deze boodschap over. Het systeem roept alleen maar steeds meer haat op, rassenhaat, jaloezie en onverdraagzaamheid. En aan het psychologische principe van oordelen en veroordelen liggen vele oorlogen ten grondslag. Hoe lossen we dat op?

Kijk maar even naar deze video; wat mij betreft heeft James het hier helemaal bij het rechte eind.

 

© Irma Schiffers

 


 • Onlyyou

  Helaas zijn wij als mensen met deze eigenschappen min of meer uitgerust?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  Ik zal het daar niet mee eens zijn , de illuminatie bestaat alleen maar uit de grootste smerigste criminelen die veel bloed aan hun handen hebben en veel leed hebben veroorzaakt. Ze doen massaal aan pedofilie , verarmen van de hardwerkende burger en altijd maar weer aansturen op oorlog in het oosten wat ook ons miljarden kost om nog maar niet te spreken over de onschuldige slachtoffers in die landen. Eerst moet de illuminatie en al haar trouwe volgelingen ge-executeert worden en de ergste onder hen mogen van mij gemarteld worden tot de dood erop volgt. En DAN pas gaan we vreedzaam verder , zonder racisme of haat of oorlog ….niet eerder !!!! de illuminatie is een kankergezwel en kanker geraak je ook niet kwijt met liefde , ik word juist boos hierom dat er mensen zijn die deze schurken wil laten leven 🙁

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Ja de elite heeft schuld en gaan niet vrijuit.
  Echter de strekking is dat wij ons tot kwaad laten verleiden, door de elite. Bijvoorbeeld oorlog? We kunnen ook weigeren eraan mee te doen, soort van burgerlijke ongehoorzaamheid omdat ik om mijn medemens geef?
  Uitkeringsinstanties? iedereen weet hoe ze doen.En hoe de “regels” zijn. Onmenselijk zonder mededogen. Bedrijven die mensen voor niks laten werken, dat soort zaken…Van grote tot kleine voorbeelden.
  Waarom voeren mensen het uit. We kunnen ook zeggen, “ik doe er niet aan mee!” en er een voorbeeld van mededogen tegenover zetten?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Enemy of the state

  ik denk dat ik daar al genoeg aan heb bijgedragen door nooit in mijn leven een soldaat te zijn geweest en ik dan nog liever voor een gevangenis straf zou kiezen dan het neerschieten van een vijand die door onze eigen regering verzonnen zijn

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bezoeker

  Dat is exact waar het om gaat…
  Jij doet er niet aan mee. 🙂
  De rest van de wereld kan dat in hun functie of staat van zijn, ook doen. Niet meedoen en voor de medemens kiezen.Zo kunnen we de verdeel en heers campagne doorbreken.
  Moet men er natuurlijk wel van op de hoogte zij hoe het gespeeld wordt … Dus delen blijft belangrijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl