Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

“Bijbel Gordel”

bible beltHet “Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu” (RIVM) is weer eens een smakeloze pro-vaccinatie campagne aan het voeren, in dit geval over de ruggen van ongevaccineerde bible-belt kindertjes. En in kudde mekkert heel Vinex Nederland met het RIVM mee dat het een schande is je kinderen niet te vaccineren.

Gevaarlijke onzin van het RIVM. Alweer.

Mazelenuitbraken hebben namelijk niets met het wel of niet gevaccineerd zijn van de patiënten te maken. Grote mazelen-uitbraken vinden net zo goed plaats in gemeenschappen die meer dan 90% vaccinatiegraad kennen. Kinderen die tegen de mazelen zijn gevaccineerd lopen schijnbaar zelfs meer risico de mazelen te krijgen dan kinderen die dat niet zijn. Dat weten we omdat er met regelmaat uitbraken zijn in zéér goed, tot 100%, gevaccineerde gemeenschappen. Zoals deze uitbraak in Illinois, US, 100% vaccinatiegraad.  Of deze in Massachutes, US, 98% vaccinatiegraad. Of deze in Finland. Gevaccineerde kinderen krijgen dus gewoon mazelen en zijn zelfs net zo besmettelijk voor anderen als niet-gevaccineerde kinderen.

Het RIVM liegt dus. Alweer.

mazelenMazelen krijgen is beste bescherming

Mazelen vaccins werken niet. De enige manier om immuniteit tegen mazelen op te bouwen, is door de mazelen te krijgen.

En dat is helemaal niet erg.

Bron: Zapruder.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl